Voordelen

Voordelen van kunststof

Leverbaar in alle mogelijke kleuren en stijlen, van rustiek en landelijk tot strak en modern. Meer dan een miljoen huishoudens in Nederland hebben inmiddels de vele voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen ontdekt.

Onderhoudsarm

Behalve de vele variaties in stijl en kleur is kunststof onderhoudsarm. Het hoeft niet te worden geschilderd. Daarmee ontziet u uw portemonnee. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van maar liefst 75 jaar! Daarbij zijn ze zowel geluids- als warmte-isolerend en daarmee energiebesparend. Door het verplichte recyclingsysteem zijn kunststof kozijnen ook een milieuverantwoord product. Tel daarbij op dat kunststof kozijnen ook nog inbraakwerend en brandveilig zijn en u zult tot de conclusie komen dat kunststof kozijnen van GD-Kozijnen producten zijn met een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Is dat niet saai?

Het is nog niet eens zo lang geleden dat kunststof kozijnen de naam hadden er saai uit te zien. Dat beeld behoort echter definitief tot het verleden. Kunststof kozijnen hebben in de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Met een houtstructuur die niet van echt te onderscheiden is, reliëfwerking om het gevelkarakter van de woning te behouden of een verdiepte ligging van de kozijnen. Wat met hout mogelijk is, is met kunststof ook mogelijk. En beter! GD-Kozijnen geeft u graag advies over de mogelijkheden van kunststof toepassingen voor uw woning. Want geen enkele woning is standaard. GD-Kozijnen geeft dan ook geen standaard advies, maar laat u de mogelijkheden zien die van toepassing zijn op úw woning.